SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gårdarike Innebandy

Om Gårdarike
Gårdarike Innebandy - I dagsläget

Idag är Gårdarike en etablerad klubb i Skåne. Föreningen bedriver verksamhet på 2 hallar i Vellinge kommun under högsäsongen. Aktiviteten i hallarna pågår alla  dagar i veckan under perioden augusti till maj. Antalet medlemmar är idag uppe i en bra bit över 250 personer. Gårdarike har en egen klubblokal där även kansliet är beläget.

Gårdarike har som de flesta andra föreningar en styrelse. Fokus för styrelsens arbete är att skapa en stabil förening där ingen person i organisationen ska kunna vara oersättlig. Att uppnå detta mål ser styrelsen som absolut nödvändigt om Gårdarike ska kunna överleva och utvecklas i framtiden.

För att säkra återväxten till seniorlagen startas det kontinuerligt upp nya ungdomslag. I dagsläget driver Gårdarike 12 lag. Totalt finns 8 lag på pojk- herrsidan och på flick- och damsidan finns det 4 lag. Vi har även startat upp boll och lek för barn födda -07 och yngre.

 

Gårdarike IBK - I begynnelsen

Gårdarike innebandyklubb (GIBK) bildades oktober 1992 av ett kompisgäng bestående av ett 15-tal grabbar i 16-18 års ålder, se bilden nedan. Namnet Gårdarike IBK kommer från det faktum att merparten av de dåvarande medlemmarna bodde på området Södervång 2 i Vellinge, även känt som Gårdariket.

Säsongen 94/95, i samband med att föreningen anslöts till Svenska innebandyförbundet, startades de två första ungdomslagen. Totalt hade föreningen tre lag vid denna tidpunkt, ett seniorlag och två pojklag.

 
Våra Sponsorer