SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gårdarike Innebandy
Pojkar 04

IBK Höllviken P04 Gårdarike 2018
Grabbarna som hållit ihop sedan de var runt 7 år gamla. Ett välsvetsat gäng som kämpar för varandra som ett lag i ur och skur. Laget före jaget står högt i kurs, tillsammans med sina fantastiska tränare har fått ihop gäng som aldrig ger sig oavsett vilka utmaningar som står på tur.

Killarna från höger längst bak:
Tim Bogarve, Andreas appelgren, Viggo Klüft Nordström, Hannes Hallberg, Theo Nysten

Mellanraden:
Henrik Hallberg (tränare), Jacob Dorninger, Alexander Remahl, Linus Freij, Oskar Andersson, Jonas Börnå (tränare), Peter Jensen (tränare)

Första raden:
Måns Rosenquist, Erik Takkinen, Elliot Ljung (slutat), Lukas Mihaljevic, Linus Börnå, Hugo Serlstedt

Tillskott i klubben som saknas på bild är Douglas Hammarberg och Ludvig Svärdenborn

Länk till aktuell tabell:
http://statistik.innebandy.se/ft.aspx?scr=table&ftid=7977
Rungsted Cup 2020 - Guld igen!
2020-09-06 10:28
Våra kämpar får sin belöning.

Då var det dags att försvara guldet från i fjol. Skönt dessutom att slippa ytterligare en inställd Cup. I år har vi dessutom fått förstärkning meed 4 nya klubbar från Stansta och Palmstaden som dessvärre lagts ner och killarna är EliasFridh, Max Ringström, Måns Fagerström Dahl och Noah Hansson. Första matchen var mot Midtsjællands floorball klub och det blev liten vinst med 2-1. Efter detta blev det oavgjort mot hemmalaget Rungsted Hørsholm Floorball med 1-1. Sedan var det semifinal mot Hvidovre  Attack FC med äntligen lite mål och ett härligt passningsspel som slutade 6-0 till oss. Nu final. Det blev en helsvensk final mot det andra svenska anmälda laget, Frosta IBF. Här kändes det ganska lugnt, Gårdarike tog ledningen snabbt och höll undan med 2-0 länge. Plötsligt gör Frosta 2-1, plockar ut sin målvakt. Då fick vi chansen att gör sista målet och det gjorde vi. Vinst till Gårdarike även 2020, som förmodligen var sista gången i Rungsted. Men man vet aldrig! Bra jobbat killar och tack Henke, Jonas och den trogna hejarklacken. 

Nu finjusterar vi siktena mot nya mål!


FCH Cup 2019 - Delad 3:e plats
2019-09-30 12:43
Med bra laganda och bra samarbete kommer man långt
I helgen var det dags för killarna i P15 att spela försäsongscupen i Helsingborg dvs FCH Cup 2019. I vår grupp fick motståndare som Växjö, Kungälv och Hofterup. Första motståndet på lördagsmorgonen blev Växjö som vi fortfarande inte besgrat i någon cup. Våra grabbar ägde matchen, men bollen ville inte riktigt in i Växjös mål. Istället fick Gårdarike 2 skräpmål i egen bur och endast 1 mål i motståndarnas. Matchen slutade 1-2 till Växjö, men våra killar spelade riktigt bra innebandy. 
    Nästa match var runt lunchtid mot Hofterup. Den matchen bjöd på fler mål till rätt lag! Vinst för Gårdarike med 4-1, vårt 5-1 mål kom precis vid slutsignalen och räknades tyvärr inte. Sista gruppspelsmatchen var då mot Kungälv. Det var en energilös match från båda hållen med slutade iaf till fördel oss med vinst  3-1. 
    40 minuter senare var det dags för kvartsfinal mot hemmalaget, FC Helsingborg. Våra killar hann knappt äta en ordentlig lunch, och det började synas på energinivån. Men de kämpade vidare. Vinst även här med med knappa 1-0.
    Tröttheten blev mer påtaglig nu. Inte nog med tajta matcher. Nu skulle de möta Värnamo, som hade vilat i ca 2 timmar pga att de endast var 3 st lag i gruppen, vi var 4 lag och innbar 1 match mer spelad. Värnamo hade lite mer spring i benen och vann tyvärr med 6-2.
    Våra killar gjorde bra i från sig. Vi är duktiga på hålla i bollen, jobba defensivt och passa runt, men saknar ibland lite snabbare avslut på mål. Men våra P15-killar ska ha stora applåder för en bra genomförd cup och det ser bättre och bättre ut inför kommande seriespel. Heja Gårdarike P15!
Vinnare av Rungsted Cup 2019!
2019-09-07 13:04
Alexander Remahl, Hannes Hallberg, Andreas Appelgren MItt: Viggo Klüft-Nordström, Douglas Hammarberg, Oscar Andersson, Ludvig Svärdenborn, Måns Rosenquist, Linus Börnå, Linus Freij, Lukas Mihaljevic

7-8 september var det dags för säsongens första cup. Den sedvanliga Rungsted Cup i Danmark. Förra året vi var där (2017) slutade grabbarna på en andra plats, i år var det revansch dax. Och det syntes. Med en ny konstellation i Gårdarike P15, var det en ny position för laget, ett litet nytt sätt att tänka på, mest för att Theo Nyström (vår trogne målgörare) och Tim Bogarve (Stabil back, speluppläggare) har slutat. Men killarna skötte detta exemplariskt bra. Vi summerar matcherna nedan, gruppspel till finalen som i år blev seger till Gårdarike P15! Så himla bra jobbat av killarna, vilket sanslöst lagarbete och så himla bra killarna fanns där för varandra hela tiden. Fantastiskt bra lagarbete, som förmodligen ledde oss ända fram till vinst i finalen. 


Gruppspel

Benløse - Gårdarike 2-7

Gårdarike - Esbjerg 2-0

Rungsted - Gårdarike 1-1

Gårdarike - Hvidovre 9-0


Kvartsfinal

Gårdarike - Vanløse-Frederiksberg 5-1


Semifinal

Gårdarike - Rungsted 3-0


Final

Gårdarike - Blackhawks 5-2


Guld till Gårdarike P15, så himla bra jobbar killar!

Filmer från Pixbo 2019
2019-05-16 12:30
Hej alla
Vi laddade ner alla matcher som fanns att tillgå från Pixbo Invitational 2019, laddade upp dem på You Tube och lägger länkarna här på Gårdarikes hemsida. Klipp ut länkarna och infoga dem i browserfönstret.

Gårdarike -Lindås 6-2

https://youtu.be/Tn1DKJt3Ofs


Gårdarike – Partille, 1-0

https://youtu.be/8XN4mj1at4Q


Gårdarike – Zenith, 4-4

https://youtu.be/TxQ9I4qbWEk


Gårdarike – Lerum (Kvartsfinal), 4-1

https://youtu.be/0dqg4LuWy7U


Gårdarike – Alingsås (Semifinal), 2-5

https://youtu.be/FtCC9CV-LSs3:e plats i Pixbo Invitational 2019 - P15
2019-05-06 12:44
Då var även årets sista cup i Pixbo Invitational 2019 avklarad. Vi åkte upp med förväntningen av att kunna försvarar vårt guld från 2018. Grabbarna vann sin grupp mot lag som Lindås (6-2), Partille (1-0) och Zenith (4-4). Sedan var det 1/4-final med vinst mot Lerum med 4-1 men när det kom till semifinalen mot Alingsås fungerade det inte lika bra på planen för våra killar. Lite stillastående och trötta killar på plan, det fungerar inte mot ett snabbkontrande Alingsås som var betydligt mer på hugget. Vi fick tyvärr se oss besegrade med 5-2. Men det var bra jobbat av killarna att komma delad 3:e plats i årets cup. Finalen stod sedan mellan Alingsås och Linköping, där Linköping blev det vinnande laget med 5-3. Bra jobbat killar, nu är det serie- och cup-paus så ser vi fram emot nästa års säsong! Tack för denna säsong alla spelare, ledare och föräldrar!