Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Gårdarike Innebandy
Intresseanmälan
Klicka här för att lämna en intresseanmälan till Gårdarike Innebandy Klubb
Är du den vi söker?
2018-05-28 18:54

Brinner du för att coacha och utbilda ungdomar i innebandy? Gårdarike IBK söker nu dig med stort hjärta och engagemang för innebandy och eget driv att hjälpa ungdomar inom idrott.


 Arbetsbeskrivning:

I dina arbetsuppgiften ingår det att du självständigt leder och genomför träningar för våra ungdomslag. Detta sker i de idrottshallar vi bedriver vår verksamhet inom.  Du förväntas också leda och utvecklar våra unga tränare som hjälper till i dessa grupper. I arbetsuppgifterna ingår även en viss del som är av administrativ karaktär såsom kansliärenden.

Tjänsten är en 50 %-tjänst och merparten av arbetstiden är förlagd till kvällar (dock ej helger).


Vem är du?

Du bör ha följande erfarenheter:

  • Genomgått utbildningar inom Skånes Innebandyförbund
  • Egen erfarenhet av att spelat innebandy
  • Inneha körkort
  • Van att jobba med sociala medier (Instagram, Twitter, Facebook)


Låter tjänsten intressant ber vi dig skicka ditt CV och personliga brev till info@gardarike.com. För mer information kring tjänsten kontakta Jörgen Hagmann på 070-535 90 57.

Johan Sandberg går mot nya utmaningar!
2018-05-24 19:37


Vi tog en pratstund med Johan


- Du har varit i verksamheten hos oss i 6 månader, vad är din reflektion?

Det har varit 6 riktigt bra månader med mycket innebandy och många unga talanger som jag har sett bara blir bättre och bättre, det har varit mycket lärorikt för både mig själv och klubben.


- Hur tycker du föreningen utvecklats under dessa 6 månader?

Jag ser en stor utveckling, vi har fått in massa nya ungdomar och barn i föreningen som sedan kommer vara vår framtid så det är riktigt roligt. Nu kan vi bygga underifrån och bara köra på. Grunden är lagd och nu är det bara att fortsätta utveckla! 


- Vad har vi gjort bra?

Jag har haft alla förutsättningar för att de ska bli så bra som möjligt med ideella krafter som stöd så har det blir mycket bra!


- Vad behöver vi förbättra/utveckla?

Det är bara fortsätta köra på och försöka behålla spelarna och ta hand om våra fantastiska ungdomsledare! 


Jag tackar för mig så ses vi i någon hall.  


Johan kommer fortsätta att vara ledare för våra F03/04 vilket vi är mycket glada över.


Vi önskar Johan lycka till i framtiden! Johan har varit fantastisk under dessa 6 månader och hjälpt oss sätta Gårdarike på kartan igen och han är starkt bidragande till att vi nu äntligen får in många nya lirare. Tack Johan! 


/Styrelsen för Gårdarike

Sommarens häftigaste innebandyupplevelse!
2018-05-17 10:15


Tiden går fort och vi kommer närmare och närmare sommarens bästa och häftigaste upplevelse - HIBF Summer Camp 2018. In och anmäl dig nu så att du är säkrad en plats. Välkommen.

 

Elite Camp 25-29 juni (födda 2002-2005)

 

Elit Camp är nu fullt men gå in och anmäl dig till Youth Camp så att du har en plats säkrad där.

 

Vi har gjort klart med fyra minst sagt rutinerade SSL-Tränare: Niklas Nordén (Växjö Vipers), Vidar Jonsson Wallin (Höllviken), Mikael Karlberg (tidigare FCH & AIK, nu Höllviken & Danska landslaget), Joon Berggren (ny SSL tränare Höllviken).

 

Är du fortfarande jätteintresserad av Elit Camp kan du kryssa i en ruta i anmälningsformuläret till Youth Camp om att du vill stå som reserv till Elit.

 

Kids Camp (2012-2009) & Youth Camp (2008-2006) 18-21 juni

 

Kids Camp och Youth Camp har liknande upplägg som föregående år med massor av rolig innebandyträning, lekar och aktiviteter. Här är fokuset mer åt det leksamma hållet där barnen får en härlig kombination av innebandyträningar, lekar och andra roliga aktiviteter.

 

Anmäl er nu: barnen får en oförglömlig vecka med massor av gemenskap och nya kompisar!

 

ALL INFO HITTAR DU HÄR

 

Varmt välkomna till sommarens häftigaste innebandyupplevelse!

Säsongen 17/18
2018-05-06 11:54

Säsongen 17/18

Nu börjar säsongen lida mot sitt slut, alla matcher och tävlingar klara för denna säsong, och vilken säsong vi haft.

Vår innebandyskola har blivit en riktig succé där vi bara blivit fler och fler hela tiden vilket är helt fantastiskt med så många unga talanger i klubben. Detta ser riktigt spännande ut inför nästa säsong. 

Våra andra yngre lag har även dom haft en stor utveckling och trupperna blir bara större och större, precis som det ska va. Talangen barnen har visar sig på träningar och matcher där det går mycket bra. Så även det ser riktigt kul ut inför nästa säsong.

Vårt P04 har haft en riktigt bra säsong, vilka framgångar och segrar de har tagit, seriesegrare, skånemästare och avsluta med seger uppe i Pixbo, vilket avslut och vilken säsong! Bäst i Skåne !

Våra F03/04 har bara blivit bättre o bättre desto mer säsongen har gått, säsongen börja tufft men med en laganda o sammanhållning utöver det vanliga så slutade säsongen med fina framgångar i cuper i Falkenberg och Varberg men avslutades med ett guld och seger i vår egen tjejcup. Bättre kan inte säsongen sluta. 

Vårt damlag har nu fått in ett gäng spelare från Palmstaden som har varit med och byggt upp en trupp med härlig sammanhållning och en framtid som ser mycket ljus ut!

Vi har fått in cirka 50 nya meddlemar, helt överlägset! 

Vi vill rikta ett stort tack till alla inblandade i klubben men framförallt våra ledare, vilket jobb ni gör!!

Nu laddar vi om över sommaren för nästa säsong 18/19! 

Ha en härlig sommar! 

// Gårdarike IBK 
SE HIT!!!
2018-01-16 10:55
 
Nyheter från våra lag
Pojkar 04, 07/09 20:54 
Pojkar 04, 10/04 09:01 
Pojkar 04, 18/05 19:05 
Pojkar 04, 18/05 19:00 
Pojkar 04, 17/05 16:09