Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Gårdarike Innebandy
Intresseanmälan
Klicka här för att lämna en intresseanmälan till Gårdarike Innebandy Klubb
GRATIS ENTRÉ PÅ SÄSONGENS SISTA SSL HEMMAMATCH!
2020-03-02 15:43
Tiden går fort när man har roligt! Det är redan dags för säsongens sista hemmamatch och vad passar då bättre än att våra kära sponsorer bjuder alla besökare på fri entré - den s k PUBLIKMATCHEN! Nu hoppas vi att vi får se rejält orange läktare och ett jäkla tryck i hallen! 

Med tanke på senaste tidens formtopp där vi senast slog Mullsjö, ser vi fram emot att ge gästande Jönköping en rejäl kamp om de tre poängen!

Vår cafeteria är som alltid välfylld med allt från kaffe och hembakade godsaker till korv, hamburgare och popcorn. Cafeterian är öppen en timme före matchstart och vi hälsar alla välkomna upp i god tid!

Vi hoppas att vi får se många orange supportrar i hallen på lördag kl 16.00 som hejar fram laget till en viktig seger mot Jönköping! 👊


Svenska Superligan (SSL) är innebandyligan där världens i särklass bästa spelare håller till!
Gothia Cup 2020
2020-01-07 19:38
Taktik- och peptalk inför första matchen i Gothia cup mot CL 98IC.

Ja då har Gårdarike IBK P04 varit i Göteborg igen och spelat Gothia Cup ännu en gång. Denna gången satsade vi såklart också på att nå A-slutspelen igen, och det lyckades vi med. Vi slutade som 2:a i gruppen! 


Vi hade förmodligen en av de tuffaste grupperna i år med lag som CL 98IC, Pixbo Wallenstam och Hovshaga i gruppen. Men grabbarna löste detta galant utan att förlora en match. Tyvärr tog det stopp vid 1/16-delsfinal i år, där vi möte ett tufft motstånd, nämligen Partille. Matchen var mycket jämn och tuff med en härligt pumpande publik från båda lagen, men matchen vägde med varierande ledande lag. Men med lite oflyt blev det tyvärr Partille som gick vinnande ur vår sista match. De stod som slutliga vinnare med 3-2. 

     Grabbarna har gjort en fantastisk insats igen, de har ett otroligt härligt lagspel och laganda som syns tydligt när det verkligen behövs som mest. Mycket starkt jobbat killar! Och sen får vi inte glömma vår kille ”Kung Lukas” i målet som spikar igen, han har räddat oss många gånger och inte minst i öppningsmatchen mot CL98IC med en underbar och overklig trippelräddning! Fantastiskt bra jobbat igen. Tack för en fantastisk härlig långhelg i Göteborg!Gårdarike - CL98IC 1-1

https://youtu.be/qyQr8hj-gy8


Pixbo - Gårdarike 2-2

https://youtu.be/q6qTn0mg578


Hovshaga - Gårdarike 0-1

https://youtu.be/LOLZx9Yn8dk


Gårdarike - Sveiva 5-0

https://youtu.be/zUjck9Bo-Nw


Gårdarike - Partille IBS 2-3

https://youtu.be/YsywDeCg3GA

Gårdarike IBK kallar till årsmöte tisdagen den 22/10 kl 18.00 i Halörhallen
2019-10-08 15:18


Alla medlemmar som under mötesåret fyller lägst 18 år och har betalat medlemsavgiften för säsongen 2018/2019 har rösträtt på mötet. Rösträtten är personlig och får inte utövas genom ombud. Medlem som inte har rösträtt har yttrande- och förslagsrätt på mötet.

Verksamhetsberättelse, årsredovisning, verksamhetsplan med budget samt styrelsens förslag och inkomna motioner med styrelsens yttrande finns att rekvirera via kansliet fr.o.m. måndagen den 15/10. Maila in ditt intresse till kansli@gardarike.com

  

Föredragslista


1.    Fastställande av röstlängd för mötet.

2.    Val av ordförande och sekreterare för mötet.

3.    Val av protokolljusterare och rösträknare.

4.    Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt.

5.    Fastställande av föredragningslista.

6.    Styrelsens verksamhetsberättelse för det senaste verksamhetsåret.

7.    Genomgång av årsredovisning.

8.    Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen för den tid revisionen avser.

9.    Fastställande av medlemsavgifter.

10.  Fastställande av verksamhetsplan samt behandling av budget för det kommande

       verksamhets-/räkenskapsåret.

11.  Behandling av styrelsens förslag och i rätt tid inkomna motioner.

12.  Val:

       a) Omval av ledamöter för en tid av två (2) år.

       b) Val av revisor för en tid av ett (1) år.

       c) Beslut om val av ombud till SDF-möten (och eventuellt andra möten där 

           föreningen har rätt att representera med ombud).

       d) Val av en person till valberedningen för en tid av två år (2) år.

13. Övriga frågor.

 

 Om du önskar deltaga vid årsmötet behöver du anmäla det till: kansli@gardarike.com
Pojkar 04
FCH Cup 2019 - Delad 3:e plats
2019-09-30 12:43, Pojkar 04
Med bra laganda och bra samarbete kommer man långt
I helgen var det dags för killarna i P15 att spela försäsongscupen i Helsingborg dvs FCH Cup 2019. I vår grupp fick motståndare som Växjö, Kungälv och Hofterup. Första motståndet på lördagsmorgonen blev Växjö som vi fortfarande inte besgrat i någon cup. Våra grabbar ägde matchen, men bollen ville inte riktigt in i Växjös mål. Istället fick Gårdarike 2 skräpmål i egen bur och endast 1 mål i motståndarnas. Matchen slutade 1-2 till Växjö, men våra killar spelade riktigt bra innebandy. 
    Nästa match var runt lunchtid mot Hofterup. Den matchen bjöd på fler mål till rätt lag! Vinst för Gårdarike med 4-1, vårt 5-1 mål kom precis vid slutsignalen och räknades tyvärr inte. Sista gruppspelsmatchen var då mot Kungälv. Det var en energilös match från båda hållen med slutade iaf till fördel oss med vinst  3-1. 
    40 minuter senare var det dags för kvartsfinal mot hemmalaget, FC Helsingborg. Våra killar hann knappt äta en ordentlig lunch, och det började synas på energinivån. Men de kämpade vidare. Vinst även här med med knappa 1-0.
    Tröttheten blev mer påtaglig nu. Inte nog med tajta matcher. Nu skulle de möta Värnamo, som hade vilat i ca 2 timmar pga att de endast var 3 st lag i gruppen, vi var 4 lag och innbar 1 match mer spelad. Värnamo hade lite mer spring i benen och vann tyvärr med 6-2.
    Våra killar gjorde bra i från sig. Vi är duktiga på hålla i bollen, jobba defensivt och passa runt, men saknar ibland lite snabbare avslut på mål. Men våra P15-killar ska ha stora applåder för en bra genomförd cup och det ser bättre och bättre ut inför kommande seriespel. Heja Gårdarike P15!
Guld i Rungsted Cup 2019
2019-09-09 20:28
Grabbarna som ska ha stora applåder för helgens jobb.

Nu har det spelats bandycup för Pojkar 15 igen. Vi anmälde oss som uppvärmning inför höstens cuper och seriespel, till Rungsted Cup i danmark. Efter ha tappat några viktiga spelar inför hösten 2019 och många killar blev sjuka, var vi bara 2 fulla kedjor och en målvakt. Men det var aldrig några problem! I gruppen vi hamnade i, mötte killarna lag som Benløse vinst 7-2, Esbjerg vinst 2-0, Rungsteds egna pojkar 15 som slutade oavgjort 1-1 och ett mixlag Hvidovre med vinst 9-0. Sedan vidare till kvartsfinal mot Vanløse-Frederiksberg vinst 5-1 och semifinal mot Rungsted igen. Denna gången visade grabbarna vem som var starkast och orkade springa mest, matchen slutade med vinst 3-0. 

Sen var det dags för final mot Blackhawks som är ett av de bättre lagen i danmark. De vinner väldigt mycket cuper, men inte Rungsted Cup 2019. Denna cupen var Gårdarikes cup och det visade grabbarna med en otrolig laganda och mycket slit. 

Det kändes som om att ”aldrig ge upp” var nyckelordet som speglade helgens matcher och kämparanda. Finalen slutade med vinst 4-1 till Gårdarike. Höstens första cupseger, men förhoppningsvis inte den sista. Nu nalkas snart Helsingorscupen och sedan kör höstens seriespel igång. Bra jobbat, nu kör vi killar!


Nyheter från våra lag
Pojkar 04, 30/09 12:43 
Pojkar 04, 07/09 13:04 
Damer, 29/08 23:00 
Pojkar 04, 16/05 12:30 
Flickor 07-10, 22/04 17:14