Gårdarike Innebandy
Intresseanmälan
Klicka här för att lämna en intresseanmälan till Gårdarike Innebandy Klubb
Sommarens häftigaste innebandyupplevelse!
2018-05-17 10:15


Tiden går fort och vi kommer närmare och närmare sommarens bästa och häftigaste upplevelse - HIBF Summer Camp 2018. In och anmäl dig nu så att du är säkrad en plats. Välkommen.

 

Elite Camp 25-29 juni (födda 2002-2005)

 

Elit Camp är nu fullt men gå in och anmäl dig till Youth Camp så att du har en plats säkrad där.

 

Vi har gjort klart med fyra minst sagt rutinerade SSL-Tränare: Niklas Nordén (Växjö Vipers), Vidar Jonsson Wallin (Höllviken), Mikael Karlberg (tidigare FCH & AIK, nu Höllviken & Danska landslaget), Joon Berggren (ny SSL tränare Höllviken).

 

Är du fortfarande jätteintresserad av Elit Camp kan du kryssa i en ruta i anmälningsformuläret till Youth Camp om att du vill stå som reserv till Elit.

 

Kids Camp (2012-2009) & Youth Camp (2008-2006) 18-21 juni

 

Kids Camp och Youth Camp har liknande upplägg som föregående år med massor av rolig innebandyträning, lekar och aktiviteter. Här är fokuset mer åt det leksamma hållet där barnen får en härlig kombination av innebandyträningar, lekar och andra roliga aktiviteter.

 

Anmäl er nu: barnen får en oförglömlig vecka med massor av gemenskap och nya kompisar!

 

ALL INFO HITTAR DU HÄR

 

Varmt välkomna till sommarens häftigaste innebandyupplevelse!

Säsongen 17/18
2018-05-06 11:54

Säsongen 17/18

Nu börjar säsongen lida mot sitt slut, alla matcher och tävlingar klara för denna säsong, och vilken säsong vi haft.

Vår innebandyskola har blivit en riktig succé där vi bara blivit fler och fler hela tiden vilket är helt fantastiskt med så många unga talanger i klubben. Detta ser riktigt spännande ut inför nästa säsong. 

Våra andra yngre lag har även dom haft en stor utveckling och trupperna blir bara större och större, precis som det ska va. Talangen barnen har visar sig på träningar och matcher där det går mycket bra. Så även det ser riktigt kul ut inför nästa säsong.

Vårt P04 har haft en riktigt bra säsong, vilka framgångar och segrar de har tagit, seriesegrare, skånemästare och avsluta med seger uppe i Pixbo, vilket avslut och vilken säsong! Bäst i Skåne !

Våra F03/04 har bara blivit bättre o bättre desto mer säsongen har gått, säsongen börja tufft men med en laganda o sammanhållning utöver det vanliga så slutade säsongen med fina framgångar i cuper i Falkenberg och Varberg men avslutades med ett guld och seger i vår egen tjejcup. Bättre kan inte säsongen sluta. 

Vårt damlag har nu fått in ett gäng spelare från Palmstaden som har varit med och byggt upp en trupp med härlig sammanhållning och en framtid som ser mycket ljus ut!

Vi har fått in cirka 50 nya meddlemar, helt överlägset! 

Vi vill rikta ett stort tack till alla inblandade i klubben men framförallt våra ledare, vilket jobb ni gör!!

Nu laddar vi om över sommaren för nästa säsong 18/19! 

Ha en härlig sommar! 

// Gårdarike IBK 
SE HIT!!!
2018-01-16 10:55
 
Vi önskar er en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År
2017-12-22 14:35
Tiden går fort när man har roligt och halva säsongen har redan gått och det är dags för ett skönt, välbehövligt och trevligt julfirande!

Vi vill rikta ett stort tack och önska alla våra spelare, ledare, föräldrar, funktionärer & supportrar en riktigt god jul och gott nytt år!

Ta nu hand om varandra!
Vår viktigaste värvning!
2017-12-01 09:20

Idag anställer vi Johan Sandberg som Föreningsutvecklare i Gårdarike!

Tjänsten är en halvtidstjänst och merparten av hans arbetstid kommer vara förlagd till kvällstid då våra lag tränar och verkar.

 

Utöver det kommer Johan jobba aktivt för att utveckla föreningen i den riktning styrelsen nu lagt fast och med ett stort mål i sikte, återigen bli en ledande innebandyförening i Skåne.

 

Johan kommer också jobba nära Dennis Sjöstedt (Ungdomsansvarig i Höllviken/Näset) för att gemensamt utveckla innebandyn i Vellinge Kommun.

 

Under de närmaste veckorna kommer Johan vara ute och träffa alla grupper inom Gårdarike för att lära känna er ledare och alla ungdomar och därefter kommer han vara ett bollplank åt er alla när det gäller träningsupplägg mm.

 

Genom anställning av Johan tar vi nu ett stort steg i vår förenings utveckling och är övertygade om detta kommer bli succé!

 

Vi hälsar Johan välkommen till oss!

 


Vi har tagit ett litet samtal med Johan:

 

Varmt välkommen till Gårdarike IBK! Berätta lite om dig själv - vem är Johan Sandberg? Ålder? Bor? Intressen?


Tusen tack! En 20 åring som bott i Vellinge hela mitt liv och bor fortfarande. Vellinge sporthall har varit platsen där man spenderat dom flesta timmar i yngre ålder. Det har alltid varit sport som mitt liv kretsat runt o framförallt innebandyn! Har även ett brinnande intresse för allt som går fort! 

 

Du har nu fått tjänsten som föreningsutvecklare här i Gårdarike vilket innebär att du tillsammans med ledningen ska utveckla ungdomsverksamheten. Berätta om din egen innebandybakgrund.

 

Som sagt - innebandyn har jag alltid haft med mig sedan jag var liten. Började spela i Gårdarike när jag var 4 år o slutade spela själv för cirka 3 år sedan! Jag har varit tränare för P05 i Höllviken i 5 år och på slutet även för Höllvikens P04 och Herrar div. 3 lag! Det är i Gårdarike jag lagt all min grund så känns riktigt härligt att vara tillbaka! 

 

Vad blir viktigt för dig i din nya tjänst för att utveckla och få fler barn och ungdomar i Vellinge att börja spela innebandy?

 

Det som blir viktigast i min roll är att få fler barn att verkligen förstå att innebandy är de roligaste man kan göra! Att alla barnen får testa på gemenskapen i lagen o träffa andra barn som har samma brinnande intresse för innebandyn! Och även att alla barn har en förståelse vad jag gör o vilken hjälp jag kan vara till! Innebandy är något för alla!

Nyheter från våra lag
Pojkar 04, 07/09 20:54 
Pojkar 04, 10/04 09:01 
Pojkar 04, 18/05 19:05 
Pojkar 04, 18/05 19:00 
Pojkar 04, 17/05 16:09