Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Gårdarike Innebandy
Intresseanmälan
Klicka här för att lämna en intresseanmälan till Gårdarike Innebandy Klubb
Guld i Rungsted Cup 2019
2019-09-09 20:28
Grabbarna som ska ha stora applåder för helgens jobb.

Nu har det spelats bandycup för Pojkar 15 igen. Vi anmälde oss som uppvärmning inför höstens cuper och seriespel, till Rungsted Cup i danmark. Efter ha tappat några viktiga spelar inför hösten 2019 och många killar blev sjuka, var vi bara 2 fulla kedjor och en målvakt. Men det var aldrig några problem! I gruppen vi hamnade i, mötte killarna lag som Benløse vinst 7-2, Esbjerg vinst 2-0, Rungsteds egna pojkar 15 som slutade oavgjort 1-1 och ett mixlag Hvidovre med vinst 9-0. Sedan vidare till kvartsfinal mot Vanløse-Frederiksberg vinst 5-1 och semifinal mot Rungsted igen. Denna gången visade grabbarna vem som var starkast och orkade springa mest, matchen slutade med vinst 3-0. 

Sen var det dags för final mot Blackhawks som är ett av de bättre lagen i danmark. De vinner väldigt mycket cuper, men inte Rungsted Cup 2019. Denna cupen var Gårdarikes cup och det visade grabbarna med en otrolig laganda och mycket slit. 

Det kändes som om att ”aldrig ge upp” var nyckelordet som speglade helgens matcher och kämparanda. Finalen slutade med vinst 4-1 till Gårdarike. Höstens första cupseger, men förhoppningsvis inte den sista. Nu nalkas snart Helsingorscupen och sedan kör höstens seriespel igång. Bra jobbat, nu kör vi killar!


Pojkar 04
3:e plats i Pixbo Invitational 2019 - P15
2019-05-06 12:44, Pojkar 04
Då var även årets sista cup i Pixbo Invitational 2019 avklarad. Vi åkte upp med förväntningen av att kunna försvarar vårt guld från 2018. Grabbarna vann sin grupp mot lag som Lindås (6-2), Partille (1-0) och Zenith (4-4). Sedan var det 1/4-final med vinst mot Lerum med 4-1 men när det kom till semifinalen mot Alingsås fungerade det inte lika bra på planen för våra killar. Lite stillastående och trötta killar på plan, det fungerar inte mot ett snabbkontrande Alingsås som var betydligt mer på hugget. Vi fick tyvärr se oss besegrade med 5-2. Men det var bra jobbat av killarna att komma delad 3:e plats i årets cup. Finalen stod sedan mellan Alingsås och Linköping, där Linköping blev det vinnande laget med 5-3. Bra jobbat killar, nu är det serie- och cup-paus så ser vi fram emot nästa års säsong! Tack för denna säsong alla spelare, ledare och föräldrar!
Vi tog GULD i Warbergsspelen 2019
2019-04-15 10:25

En otroligt skön helg! Mest fylld av skratt, kärlek och spänning. Vilka otroligt bra killar vi har i P15-laget. Ibland bara står man och ler och ser dem leverera, helgen i Varberg var just en sådan. 


Grabbarna vann sin grupp som innehöll motståndare som Skara IBK (vinst 7-0), Warberg IBF 2 (vinst 4-1) och Forserums IF (vinst 7-1). Killarna gjorde även flest mål bland Pojkar 04, hela 36 st och även 2:a flest mål per match 5,1 st. Detta säger en del om hur bra laget mådde denna helgen. Efter gruppspelssegern var det 1/8-final mot IK Zenith Grön, som vi slog med 6-4 och efter den vinsten var det 1/4-final mot IK Zentih Vit. Även dem slog vi med 4-3. Sen nalkas det semifinal mot Pixbo Wallenstam IBF Röd. Denna matchen avgjordes med ett straffdrama där vår bonusmålvakt från Höllviken Gustav Rosvall (13 år) brilljerade och hjälpte oss att vinna med 5-4! Fantastiskt!!!

Sedan var grabbarn tydligen i final?! Vem hade trott detta när vi åkte upp i fredags eftermiddag!!! Otroligt bra jobbat, och nu återstod det att möta Träslövsläge IF i final. 

Med tanke på att semifinalen spelats endast 1 timme innan finalen skulle spelas, var det MYCKET trötta ben ute på plan. Inte bara i vårt lag utan även motståndarna såklart. Våra killar fyllde sina kroppar med snabba kolydrater för att orka lira en final. Och det gjorde de med bravur. Det slutade med vinst efter en tajt och onödigt spännande (tyckte vi minst lika trötta föräldrar) match, 3-2 blev slutresultatet. Gårdarike fick åka hem med en vacker guldpokal till Vellinge. Vi tackar killarna för en otrolig helg och våra ledare som än en gång lyft laget och gjort en otroligt bra insats. 

Snart nalkas det Pixbo Invitational - närmare bestämt om 3 veckor, som vi vann förra året. Nu åker vi och försvarar guldet! Grattis!

DM 2019 B-finalsguld för P04
2019-04-02 14:34
I år mötte Gårdarike P04 på ett tuffare motstånd i DM. Det började bra med en vinst 6-1 mot Lund, sen blev det betydligt jobbigare med två förluster mot Engelholm (3-0) och Palmstaden (3-2). Sen var A-finalen ett minne blott, och killarna ficka ladda om och satsa på guldet i B-finalen istället. Och ladde om gjorde de bra till på söndagen. Lite mer energi och glada miner följde spelarna från första till sista matchen och guldet blev vårt. En final mot just Höllviken blev det, och slutade med en vinst 4-0 när slutsignalen ljöd. Det syntes mycket på årets motstånd att de har blivit tuffare och bättre. Så nu får vi se upp framöver. 
Bra jobbat killar. Nu laddar vi om för Warbergsspelen 12–14 april.
Gårdarike Innebandy kallar till årsmöte den 6:e februari 2019 kl. 19.00 i Vellinge Sporthall
2019-01-14 11:41

Alla medlemmar som under mötesåret fyller lägst 18 år och har betalat medlemsavgiften för säsongen 2018/2019 har rösträtt på mötet. Rösträtten är personlig och får inte utövas genom ombud. Medlem som inte har rösträtt har yttrande- och förslagsrätt på mötet.


Verksamhetsberättelse, revisorernas berättelse, verksamhetsplan med budget samt styrelsens förslag och inkomna motioner med styrelsens yttrande finns rekvirera via kansliet fr.o.m. torsdagen den 31/1. Maila in ditt intresse till info@gardarike.com.


Agenda


1.              Årsmötets öppnande.

2.              Fastställande av röstlängd för mötet.

                                  

3.              Val av ordförande och sekreterare för mötet.

                

4.              Val av protokolljusterare och rösträknare.

                

5.              Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt.

                

6.              Fastställande av föredragningslista.

                

7.              a) Styrelsens verksamhetsberättelse för det senaste     

                     verksamhetsåret.

                 b) Styrelsens förvaltningsberättelse (balans- och                     

                       resultaträkning) för det senaste räkenskapsåret.

                

8.              Revisorernas berättelse över styrelsens förvaltning under det senaste         

                  verksamhets-/räkenskapsåret.

                

9.              Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen för den tid revisionen avser.

 

10.            Fastställande av medlemsavgifter.

 

11.            Fastställande av verksamhetsplan samt behandling av budget för det kommande 

                  verksamhets-/räkenskapsåret.

                

12.            Behandling av styrelsens förslag samt i rätt tid inkomna motioner:

                  - Ändring av verksamhetsåret från idag 1:e juli t o m 30:e juni till istället 1:e maj 

              t o m 30:e april

 

13.            Val av:

                  a) Föreningens ordförande för en tid av två (2) år;

                  b) Föreningens kassör för en tid av ett (1)år

                  c) 2 ledamöter för en tid av två (2) år

                  d) Övriga ledamöter i styrelsen för en tid av ett (1) år

                  e) i förekommande fall högst två (2) suppleanter i styrelsen med för dem fastställd turordning     

                      för en tid av ett (1) år

                  f) en revisor för en tid av ett (1) år. I detta val får inte styrelsens

                     ledamöter delta

                  g) ordförande och högst två (2) övriga ledamöter i valberedningen för en tid av ett (1) år

                  h) beslut om val av ombud till SDF-möten (och ev andra möten där Föreningen har rätt att 

                     representera med ombud)

                

14.            Övriga frågor

                 


Nyheter från våra lag
Damer, 29/08 23:00 
Damer, 29/08 23:00 
Pojkar 04, 16/05 12:30 
Flickor 07-10, 22/04 17:14 
Pojkar 04, 15/04 10:31