Gårdarike Innebandy
Intresseanmälan
Klicka här för att lämna en intresseanmälan till Gårdarike Innebandy Klubb
SE HIT!!!
2018-01-16 10:55
 
Vi önskar er en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År
2017-12-22 14:35
Tiden går fort när man har roligt och halva säsongen har redan gått och det är dags för ett skönt, välbehövligt och trevligt julfirande!

Vi vill rikta ett stort tack och önska alla våra spelare, ledare, föräldrar, funktionärer & supportrar en riktigt god jul och gott nytt år!

Ta nu hand om varandra!
Vår viktigaste värvning!
2017-12-01 09:20

Idag anställer vi Johan Sandberg som Föreningsutvecklare i Gårdarike!

Tjänsten är en halvtidstjänst och merparten av hans arbetstid kommer vara förlagd till kvällstid då våra lag tränar och verkar.

 

Utöver det kommer Johan jobba aktivt för att utveckla föreningen i den riktning styrelsen nu lagt fast och med ett stort mål i sikte, återigen bli en ledande innebandyförening i Skåne.

 

Johan kommer också jobba nära Dennis Sjöstedt (Ungdomsansvarig i Höllviken/Näset) för att gemensamt utveckla innebandyn i Vellinge Kommun.

 

Under de närmaste veckorna kommer Johan vara ute och träffa alla grupper inom Gårdarike för att lära känna er ledare och alla ungdomar och därefter kommer han vara ett bollplank åt er alla när det gäller träningsupplägg mm.

 

Genom anställning av Johan tar vi nu ett stort steg i vår förenings utveckling och är övertygade om detta kommer bli succé!

 

Vi hälsar Johan välkommen till oss!

 


Vi har tagit ett litet samtal med Johan:

 

Varmt välkommen till Gårdarike IBK! Berätta lite om dig själv - vem är Johan Sandberg? Ålder? Bor? Intressen?


Tusen tack! En 20 åring som bott i Vellinge hela mitt liv och bor fortfarande. Vellinge sporthall har varit platsen där man spenderat dom flesta timmar i yngre ålder. Det har alltid varit sport som mitt liv kretsat runt o framförallt innebandyn! Har även ett brinnande intresse för allt som går fort! 

 

Du har nu fått tjänsten som föreningsutvecklare här i Gårdarike vilket innebär att du tillsammans med ledningen ska utveckla ungdomsverksamheten. Berätta om din egen innebandybakgrund.

 

Som sagt - innebandyn har jag alltid haft med mig sedan jag var liten. Började spela i Gårdarike när jag var 4 år o slutade spela själv för cirka 3 år sedan! Jag har varit tränare för P05 i Höllviken i 5 år och på slutet även för Höllvikens P04 och Herrar div. 3 lag! Det är i Gårdarike jag lagt all min grund så känns riktigt härligt att vara tillbaka! 

 

Vad blir viktigt för dig i din nya tjänst för att utveckla och få fler barn och ungdomar i Vellinge att börja spela innebandy?

 

Det som blir viktigast i min roll är att få fler barn att verkligen förstå att innebandy är de roligaste man kan göra! Att alla barnen får testa på gemenskapen i lagen o träffa andra barn som har samma brinnande intresse för innebandyn! Och även att alla barn har en förståelse vad jag gör o vilken hjälp jag kan vara till! Innebandy är något för alla!

Årsmöte 25/9!
2017-09-14 16:30
 
Nyheter från våra lag
Pojkar 04, 07/09 20:54 
Pojkar 04, 10/04 09:01 
Pojkar 04, 18/05 19:05 
Pojkar 04, 18/05 19:00 
Pojkar 04, 17/05 16:09