Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Gårdarike Innebandy
Intresseanmälan
Klicka här för att lämna en intresseanmälan till Gårdarike Innebandy Klubb
Gårdarike IBK kallar till årsmöte tisdagen den 22/10 kl 18.00 i Halörhallen
2019-10-08 15:18


Alla medlemmar som under mötesåret fyller lägst 18 år och har betalat medlemsavgiften för säsongen 2018/2019 har rösträtt på mötet. Rösträtten är personlig och får inte utövas genom ombud. Medlem som inte har rösträtt har yttrande- och förslagsrätt på mötet.

Verksamhetsberättelse, årsredovisning, verksamhetsplan med budget samt styrelsens förslag och inkomna motioner med styrelsens yttrande finns att rekvirera via kansliet fr.o.m. måndagen den 15/10. Maila in ditt intresse till kansli@gardarike.com

  

Föredragslista


1.    Fastställande av röstlängd för mötet.

2.    Val av ordförande och sekreterare för mötet.

3.    Val av protokolljusterare och rösträknare.

4.    Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt.

5.    Fastställande av föredragningslista.

6.    Styrelsens verksamhetsberättelse för det senaste verksamhetsåret.

7.    Genomgång av årsredovisning.

8.    Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen för den tid revisionen avser.

9.    Fastställande av medlemsavgifter.

10.  Fastställande av verksamhetsplan samt behandling av budget för det kommande

       verksamhets-/räkenskapsåret.

11.  Behandling av styrelsens förslag och i rätt tid inkomna motioner.

12.  Val:

       a) Omval av ledamöter för en tid av två (2) år.

       b) Val av revisor för en tid av ett (1) år.

       c) Beslut om val av ombud till SDF-möten (och eventuellt andra möten där 

           föreningen har rätt att representera med ombud).

       d) Val av en person till valberedningen för en tid av två år (2) år.

13. Övriga frågor.

 

 Om du önskar deltaga vid årsmötet behöver du anmäla det till: kansli@gardarike.com
Pojkar 04
FCH Cup 2019 - Delad 3:e plats
2019-09-30 12:43, Pojkar 04
Med bra laganda och bra samarbete kommer man långt
I helgen var det dags för killarna i P15 att spela försäsongscupen i Helsingborg dvs FCH Cup 2019. I vår grupp fick motståndare som Växjö, Kungälv och Hofterup. Första motståndet på lördagsmorgonen blev Växjö som vi fortfarande inte besgrat i någon cup. Våra grabbar ägde matchen, men bollen ville inte riktigt in i Växjös mål. Istället fick Gårdarike 2 skräpmål i egen bur och endast 1 mål i motståndarnas. Matchen slutade 1-2 till Växjö, men våra killar spelade riktigt bra innebandy. 
    Nästa match var runt lunchtid mot Hofterup. Den matchen bjöd på fler mål till rätt lag! Vinst för Gårdarike med 4-1, vårt 5-1 mål kom precis vid slutsignalen och räknades tyvärr inte. Sista gruppspelsmatchen var då mot Kungälv. Det var en energilös match från båda hållen med slutade iaf till fördel oss med vinst  3-1. 
    40 minuter senare var det dags för kvartsfinal mot hemmalaget, FC Helsingborg. Våra killar hann knappt äta en ordentlig lunch, och det började synas på energinivån. Men de kämpade vidare. Vinst även här med med knappa 1-0.
    Tröttheten blev mer påtaglig nu. Inte nog med tajta matcher. Nu skulle de möta Värnamo, som hade vilat i ca 2 timmar pga att de endast var 3 st lag i gruppen, vi var 4 lag och innbar 1 match mer spelad. Värnamo hade lite mer spring i benen och vann tyvärr med 6-2.
    Våra killar gjorde bra i från sig. Vi är duktiga på hålla i bollen, jobba defensivt och passa runt, men saknar ibland lite snabbare avslut på mål. Men våra P15-killar ska ha stora applåder för en bra genomförd cup och det ser bättre och bättre ut inför kommande seriespel. Heja Gårdarike P15!
Guld i Rungsted Cup 2019
2019-09-09 20:28
Grabbarna som ska ha stora applåder för helgens jobb.

Nu har det spelats bandycup för Pojkar 15 igen. Vi anmälde oss som uppvärmning inför höstens cuper och seriespel, till Rungsted Cup i danmark. Efter ha tappat några viktiga spelar inför hösten 2019 och många killar blev sjuka, var vi bara 2 fulla kedjor och en målvakt. Men det var aldrig några problem! I gruppen vi hamnade i, mötte killarna lag som Benløse vinst 7-2, Esbjerg vinst 2-0, Rungsteds egna pojkar 15 som slutade oavgjort 1-1 och ett mixlag Hvidovre med vinst 9-0. Sedan vidare till kvartsfinal mot Vanløse-Frederiksberg vinst 5-1 och semifinal mot Rungsted igen. Denna gången visade grabbarna vem som var starkast och orkade springa mest, matchen slutade med vinst 3-0. 

Sen var det dags för final mot Blackhawks som är ett av de bättre lagen i danmark. De vinner väldigt mycket cuper, men inte Rungsted Cup 2019. Denna cupen var Gårdarikes cup och det visade grabbarna med en otrolig laganda och mycket slit. 

Det kändes som om att ”aldrig ge upp” var nyckelordet som speglade helgens matcher och kämparanda. Finalen slutade med vinst 4-1 till Gårdarike. Höstens första cupseger, men förhoppningsvis inte den sista. Nu nalkas snart Helsingorscupen och sedan kör höstens seriespel igång. Bra jobbat, nu kör vi killar!


Pojkar 04
3:e plats i Pixbo Invitational 2019 - P15
2019-05-06 12:44, Pojkar 04
Då var även årets sista cup i Pixbo Invitational 2019 avklarad. Vi åkte upp med förväntningen av att kunna försvarar vårt guld från 2018. Grabbarna vann sin grupp mot lag som Lindås (6-2), Partille (1-0) och Zenith (4-4). Sedan var det 1/4-final med vinst mot Lerum med 4-1 men när det kom till semifinalen mot Alingsås fungerade det inte lika bra på planen för våra killar. Lite stillastående och trötta killar på plan, det fungerar inte mot ett snabbkontrande Alingsås som var betydligt mer på hugget. Vi fick tyvärr se oss besegrade med 5-2. Men det var bra jobbat av killarna att komma delad 3:e plats i årets cup. Finalen stod sedan mellan Alingsås och Linköping, där Linköping blev det vinnande laget med 5-3. Bra jobbat killar, nu är det serie- och cup-paus så ser vi fram emot nästa års säsong! Tack för denna säsong alla spelare, ledare och föräldrar!
Vi tog GULD i Warbergsspelen 2019
2019-04-15 10:25

En otroligt skön helg! Mest fylld av skratt, kärlek och spänning. Vilka otroligt bra killar vi har i P15-laget. Ibland bara står man och ler och ser dem leverera, helgen i Varberg var just en sådan. 


Grabbarna vann sin grupp som innehöll motståndare som Skara IBK (vinst 7-0), Warberg IBF 2 (vinst 4-1) och Forserums IF (vinst 7-1). Killarna gjorde även flest mål bland Pojkar 04, hela 36 st och även 2:a flest mål per match 5,1 st. Detta säger en del om hur bra laget mådde denna helgen. Efter gruppspelssegern var det 1/8-final mot IK Zenith Grön, som vi slog med 6-4 och efter den vinsten var det 1/4-final mot IK Zentih Vit. Även dem slog vi med 4-3. Sen nalkas det semifinal mot Pixbo Wallenstam IBF Röd. Denna matchen avgjordes med ett straffdrama där vår bonusmålvakt från Höllviken Gustav Rosvall (13 år) brilljerade och hjälpte oss att vinna med 5-4! Fantastiskt!!!

Sedan var grabbarn tydligen i final?! Vem hade trott detta när vi åkte upp i fredags eftermiddag!!! Otroligt bra jobbat, och nu återstod det att möta Träslövsläge IF i final. 

Med tanke på att semifinalen spelats endast 1 timme innan finalen skulle spelas, var det MYCKET trötta ben ute på plan. Inte bara i vårt lag utan även motståndarna såklart. Våra killar fyllde sina kroppar med snabba kolydrater för att orka lira en final. Och det gjorde de med bravur. Det slutade med vinst efter en tajt och onödigt spännande (tyckte vi minst lika trötta föräldrar) match, 3-2 blev slutresultatet. Gårdarike fick åka hem med en vacker guldpokal till Vellinge. Vi tackar killarna för en otrolig helg och våra ledare som än en gång lyft laget och gjort en otroligt bra insats. 

Snart nalkas det Pixbo Invitational - närmare bestämt om 3 veckor, som vi vann förra året. Nu åker vi och försvarar guldet! Grattis!

Nyheter från våra lag
Pojkar 04, 30/09 12:43 
Pojkar 04, 07/09 13:04 
Damer, 29/08 23:00 
Damer, 29/08 23:00 
Pojkar 04, 16/05 12:30